Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw bestelling niet naar wens is. Wilt u graag een artikel retourneren, stuur dan altijd eerst een mail naar info@casa-lien.nl met uw ordernummer en welk artikel(en) u wilt retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om uw retour op te geven, dit kan door te mailen naar info@casa-lien.nl. daarna heeft u nog 14 dagen de tijd om uw retour op te sturen.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@casa-lien.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

 

 Identiteit ondernemer

Casa Lien
Vicariestraat 42
6685 AN Haalderen (geen bezoekadres)
info@casa-lien.nl
06-42611526
KvK-nummer: 68844670
BTW-nummer: NL002272867B18
 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan

Casa Lien
Vicariestraat 42 
6685 AN Haalderen
info@casa-lien.nl
06-42611526
 

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                     — Bestelnummer :

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

-- Naam/Namen consument(en)

 

— Adres consument(en) :

 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

© 2017 - 2021 Casa Lien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel