20 maart 2019

Product uitgelicht: buitenkaars in blik

Buitenkaars Blik 18x14cm Zwart

20 maart: het officiële begin van de lente! En wat zitten we toch te wachten op dat heerlijke zonnetje… een paar weken terug mochten we er al even van proeven, met 17 graden en strakblauwe hemel was het echt GENIETEN! Helaas kwam daarna het typische Nederlandse weer alweer om de hoek kijken en mochten we het weer doen met veel regen en wind. Wel goed voor de natuur, iets minder leuk voor ons.

1.5 jaar geleden begon ik met mijn webshop en ik zal je verklappen, het is soms best een zoektocht wat je toevoegt aan je assortiment en wat niet. Wat zal er wel in de smaak vallen, wat past bij mij en mijn bedrijf, etc. Ik begin steeds meer te leren om gewoon mijn gevoel te volgen en vooral: mijn passie. Ik heb een passie voor woonaccessoires, styling, maar niet alleen binnenhuis: ook buiten vind ik het heerlijk om lekker te schuiven en er een gezellige plek van te maken. Herkenbaar? Ik leer dus steeds meer om mijn webshop in te richten naar mijn smaak en het grote voordeel is dat ik 100% achter élk product sta wat je in mijn webshop vind, omdat ik ze zelf ook zou kopen!

“If you see beauty in something, don’t wait for others to agree”

Een van de producten die onlangs zijn toegevoegd zijn de buitenkaarsen in blikken. Je hebt ze misschien al voorbij zien komen. Ze zijn in 3 kleuren beschikbaar: pale greenbriquelinnen en zwart.

In deze blog ga ik je meer vertellen over deze kaarsen.

buitenkaars blik1

Stel je eens voor, je zit lekker buiten in het begint te schemeren en wat af te koelen. Bij ons komt dan al snel de vraag: gaan we naar binnen of blijven we buiten zitten? Ik wil altijd het liefste zo lang mogelijk buiten blijven zitten, desnoods met wat dekentjes en een extra trui of vest. Ik vind het heerlijk om te kijken hoe de lucht verandert en de hele sfeer in je tuin mee verandert. Gezellig een kaarsje aan, wat lekkers te snoepen, een boek of gewoon goed gezelschap. Maar veel kaarsen zijn niet per se geschikt voor buiten. Éen briesje en ze zijn alweer uit. Daarom ben ik op zoek gegaan naar mooie buitenkaarsen die wél blijven branden en niet geheel onbelangrijk: mooi zijn om neer te zetten en bijdragen aan de sfeer in je tuin!

54522029_2379093215458993_7891920011747393536_n

Deze buitenkaarsen zitten in een blik en het lijkt een beetje op een verfpot. Door het aluminium straalt de blik echt iets stoers uit, maar is ook zeker tijdloos. Hij kan overal! En het is wel echt een blikvanger. Zet hem op je tafel of gewoon op de grond, het kan allemaal. De blik is helemaal gevuld met kaarsvet. Dit kaarsvet kan in 3 kleuren, zoals ik hierboven al benoemde. De dikke lont zorgt ervoor dat de kaars gewoon blijft branden met wind en zelfs een beetje regen kan die best hebben! Het is alleen een beetje lastig uitblazen, of je moet wel héle goede longinhoud hebben, maar daarvoor is de leuke deksel! Leg de deksel gewoon op het blik en je vuur is snel gedoofd. Op de deksel zit ook een leuke sticker met de tekst: It’s a perfect day for a perfect day. En de kleur Linnen heeft de tekst: Celebrate whatever whenever.

buitenblik sticker celebratebuitenblik sticker

Nog een leuk feitje: de blikken hebben een brandtijd van ca. 50 uur !! Dat is heel lang, haha! En de blikken hebben een afmeting van 18x14cm. Ik vind dit een heel fijn formaat:  ze vallen echt op, maar zijn niet zó groot dat je er nauwelijks plek voor hebt, als je snapt wat ik bedoel ;)

Maar hoe style je deze blikken nu in je tuin? Zoals ik al zei, door de aluminium look past deze blik eigenlijk overal. Ik vind ‘m heel leuk op de eettafel of bij je lounge, maar je kan hem ook op de grond of in het gras zetten. Kies de kleur die past bij jouw stijl en het komt sowieso helemaal goed. Wist je dat je ook marshmallows kunt roosteren aan deze kaars? Dat maakt dat deze kaars PERFECT is voor een bbq-feestje, verjaardag, tuinfeestje of gewoon.. zo!

Ben jij al overtuigd? De kaars kost €19,95 en met de brandtijd van 50uur heb je hier héél lang plezier van!

Shop ze nu hier! 

53461705_2381193565248958_6318629463512842240_n

© 2017 - 2021 Casa Lien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel