BLOG: WIJNFLES DINERKAARSHOUDER

De wijnfles dinerkaarshouder is een van de favoriete items in de webshop. Ik heb ze in twee kleuren: zwart en goud (die laatste is ivm kerst afgeprijsd!). Ik vind het een ideaal item. De wijnfles dinerkaarshouder kan je op ELKE fles zetten en zo maak je gemakkelijk overal een kandelaar van. Mooie kaars erop en sfeer gegarandeerd!

Ik kan me ook voorstellen dat je het moeilijk vindt om te bedenken waarvoor je hem kan gebruiken. En daarom schrijf ik deze blog, zodat ik je hopelijk op wat ideetjes kan brengen!

Allereerst wordt de wijnfles dinerkaarshouder vaak besteld om cadeau te geven. Zeker in aanloop naar kerst, is het ontzettend leuk om bijvoorbeeld een lekker flesje wijn mee te nemen naar de gastvrouw of heer. Doe er een wijnfles dinerkaarshouder bij, en de wijnfles kan ze altijd blijven gebruiken als kandelaar. Zo is je wijnfles iets minder “standaard” en beland hij niet dezelfde avond al in de glasbak ????

De wijnfles dinerkaarshouder kan je dus goed gebruiken op een fles wijn. Je kan ervoor kiezen om de fles wijn (leeg) zo neer te zetten en de dinerkaarshouder erop te zetten, of je verft de fles eerst in een kleur die past in je interieur. De dinerkaarshouder zet je erop, kaars erin en klaar.

 

Sommige mensen hebben een heel leuk tafeltje met drankflessen, zoals wijn, whiskey of iets anders. Deze tafeltjes zijn vaak ontzettend gezellig gestyled, en hoe leuk is dat dan om er een paar kaarsjes bij te branden met de wijnfles dinerkaarshouders op een (of een paar) flessen! Kijk maar:

Ook met feestjes is het echt een uitkomst. Zeker met de aankomende feestdagen en alle etentjes, want kijk eens hoe leuk deze tafel is gestyled. Zet er een dinerkaarshouder op, een mooie kaars en je hebt zoveel sfeer aan tafel! Heel leuk!

Naast wijnflessen of whiskeyflessen kan je de wijnfles dinerkaarshouder ook heel leuk in andere flesjes doen. Wat dacht je van de waterglaasjes uit de webshop? Je kan kiezen voor een waterglaasje met sticker (€5,95) of eentje die gevuld is met droogbloemen. Op deze vaasjes kan je een kaars zetten, maar ik kan me voorstellen dat je het idee dat de kaars hier los op staat (zeker met droogbloemen) niet heel fijn vindt. Met een dinerkaarshouder is dat probleem meteen opgelost. Ik heb op de waterfles XMAS EDITION een gouden wijnfles dinerkaarshouder gezet en op een waterglaasje met droogbloemen een zwarte wijnfles dinerkaarshouder gezet. Zet er een vrolijk gekleurde kaars op, en je bent meteen klaar!

 

Zelf heb ik altijd het waterglaasje met de sticker "it's a perfect day for a perfect day" op tafel staan met de zwarte dinerkaarshouder. De kleur kaars die ik erop zet, verschilt nogal eens. Ik vind het leuk om daarin te wisselen :) Nu staat het bijvoorbeeld zo:

Heb je iets aan deze blog gehad? Heb je nieuwe ideetjes op gedaan?

De wijnfles dinerkaarshouders shop je hier!

Voor de verschillende kaarsen moet je hier zijn, en de waterflessen (ook gevuld) shop je hier.

Bedankt weer voor het lezen!

© 2017 - 2021 Casa Lien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel