Kaarsen kerst/winter 2020

Meer dan ooit zijn we thuis, en daar kunnen we net zo goed van genieten, toch? :) Er staat een enorm mooie collectie nieuwe kaarsen online en daar wilde ik graag nog even een blog over schrijven. Want nu het thuiszitten meer dan ooit "moet", is er ook meer dan ooit reden om het gezellig te maken binnen. Wat mij betreft zijn kaarsen daarin echt onmisbaar. 

Rustik Lys kwam ook dit jaar weer met een prachtige kerstcollectie. De mooiste kaarsen met unieke prints, vormen en kleuren. Rustik Lys werkte eerst alleen met zwart/witte kaarsen, maar kleur wordt steeds meer hun ding! Ik ben fan en laat je hier graag de nieuwe collectie zien. 

Allereerst de prachtige Swirl kaarsen. Dit is echt dé trend van dit moment. Ze vlogen ook meteen vanaf dag 1 uit de webshop, en dat snap ik heel goed. Deze kaarsen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, zijn 29cm lang en kosten €6,50 per paar. De kaarsen worden met de hand gedraaid, echte ambacht dus. Hierdoor kunnen er wat imperfecties in de kaars zitten, maar dit maakt de kaars alleen maar mooier. Shop alle swirl kaarsen hier.


Next: de nieuwe serie JOY kaarsen. Dit zijn gekleurde kaarsen met een witte opdruk. Deze opdruk bestaat uit illustraties en JOY. Prachtig, als je het mij vraagt. De kaarsen zijn in goud, groen, roze en rood, en de dinerkaars in het goud. Door de kleuren staan ze overal gezellig, dat wil je hebben! :)

Klik hier even voor deze prachtige kaarsen.


De kerstboom kaarsen komen elk jaar terug, dat kan ik je wel verzekeren. Vorig jaar had ik ze voor het eerst in de webshop en man man man, die liepen zooo hard... dus dit jaar was er geen twijfel over mogelijk: deze kaarsen MOETEN terug komen. En weet je wat nou zo leuk is... Rustik Lys heeft nieuwe kleurtjes toegevoegd! Yup, dus de collectie is echt enorm uitgebreid en daar ben ik zo blij om. Ben benieuwd of we dit jaar over de verkoop van vorig jaar heen gaan ;) 

De kaarsen zijn in 2 maten: 12 en 20 cm. Let erop dat, door de vorm, de kaars soms iets kan gaan druipen en het dus aan te raden is om de kaars op een onderzettertje oid te zetten. Maar stiekem zijn ze gewoon te mooi om op te branden haha!

Welke kleur kies jij? Of mix&match je verschillende kleuren en maten? Ook héél tof!

Klik hier voor alle kerstboom kaarsen óf klik even op de foto.


Natuurlijk staan er nog veel meer prachtige kaarsen online. Zo heb ik ook de leukste dinerkaarsen met kerst printje online gezet. Maar voordat deze blog echt ellendig lang begint te worden, sluit ik hem hier af. Wil je graag verder kijken: HIER vind je alle kerst kaarsen en HIER vind je alle kerst artikelen! :) 

© 2017 - 2021 Casa Lien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel